2017-01-27 08:56:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Vállalja magát és a véleményét

Napi horoszkóp január 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Végre változik a bolygók állása, ön körül is felpezsdül az élet, az események lelkesíteni fogják önt. Sok mindent szeretne elintézni, és néhányat ebből hamarosan meg is tud valósítani. Csak ne essen túlzásokba, jó lenne, ha a többiekkel egyeztetné a programját.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A szerelmi életében számítania kell egy-két zökkenőre, és sajnos nem az fog történni, amire vágyik. Talán a féltékenység teszi, de mára ismét jut egy-két konfliktus. Ha teheti, az estét töltsék kettesben!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sok feladat előtt áll, de a csillagok sikert garantálnak. Szerencsére testileg fitt, és lelkileg is kiegyensúlyozott. A lehetőségeket használja ki! Minden esetre nem árt az óvatosság sem, mert valaki többet vár el öntől, mint amennyit képes neki nyújtani.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Felesleges erőfeszítés és nem kevés kellemetlenség várja ezen a napon. Nem a kevés pénz, hanem a sok kiadás okozhat gondot. Otthoni kötelezettségeinek most nehezen tud eleget tenni, annyira összesűrűsödnek a dolgok, hogy nem is csoda, ha nehezen tart lépést velük.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Jó, ha naprakész információkkal rendelkezik, munkájában sokat segíthet, ha több információja van, mint a többieknek. Valamilyen módon a folyosói híresztelések és pletykák is a hasznára lesznek a mai napon. Este jobb lenne, ha a telefonját is kikapcsolná, pihenjen minél többet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A háttérbe húzódás, a szerénység ma nem vezet célhoz. Vállalja magát és a véleményét, amit képvisel! Nagy lépést tehet előre egy fontos üggyel kapcsolatban, ha hallatja a hangját.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nehezen kezel bizonyos helyzeteket, különösen, ha emberi konfliktusokról van szó. Pedig ön a szavak emberek, mégis óvakodik attól, hogy szemtől szembe megbántson valakit. Egyszer mégis ki kell mondania, ami a lelkét nyomja.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha ön párkapcsolatban él, sikerül megoldani egy válságot. Ügyeljen rá, hogy a baráti kapcsolatai is kiegyensúlyozottak legyenek. Most valaki az ismerősei közül segítséget vár öntől, hallja meg a kérését!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jó hangulatban indul a napja. Csak arra vigyázzon, hogy mások problémái miatt ne aggodalmaskodjon túl sokat. Ha nem tud ténylegesen segíteni, akkor próbáljon kimaradni az ügyeikből, és foglalkozzon csak a saját feladatával.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Vénusz jó hatással van a kapcsolataira. Olyan kisugárzása van, amivel bárkit levesz a lábáról! Egyik barátja viszont olyan ügyben kéri a segítségét, melybe egyáltalán nem kíván belefolyni. Legyen vele tapintatos, de határozottan mondjon nemet.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Nap és a Hold is a Vízöntő jegyében áll. A nap során több váratlan akadályba ütközhet, így nem biztos, hogy be tudja fejezni az eltervezett feladatát. Szerencsére azonban ez sem tudja elrontani a hangulatát. Az este legyen a szórakozásé!

Halak: II. 19. - III. 20.
Szereti biztonságban érezni magát, örül, ha jóindulatú emberek veszik körül, de most egy kissé magányos. Mozduljon ki, menjen társaságba, attól felvidul. Ismerkedésre is kiválóan alkalmas a mai nap.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: